ZODIAC. Se întâmplă numai o dată pe an. Ce implicații pentru fiecare aduc Soarele și Luna, care formează Nunta Cosmică 2023 -Floraria exoric

Timp de trei zile, 23, 24 și 25 martie 2023, are loc Nunta Cosmică. Un eveniment astrologic care se întâmplă atunci când cei doi Luminatori, Soarele și Luna, sunt în exaltare. Adică avem Soarele în Berbec și Luna în Taur, scrie site-ul sfatulparintilor.ro.

Deși se repetă în fiecare an, Nunta Cosmică nu poate avea loc de mai multe ori pe an. Luna intră în Taur la fiecare 28 de zile, însă Soarele nu poate fi în Berbec decât o dată pe an. Data evenimentului se schimbă însă în fiecare an, fiind determinată de momentul Lunii noi în Berbec.

HOROSCOP.
E momentul să fim creativi

Este fuziunea cea mai armonioasă a energiilor yin-yang, care există în noi, dar și în tot ceea ce mișcă viața! Este darul pe care Divinitatea ni-l oferă, pentru a fuziona armonios cu iubirea Universală! Este o energie spirituală puternică!

Cu această ocazie, putem iniția proiecte spirituale și altruiste. Cei care au început deja să descopere propria Piatra Filosofală vor culege roadele Divine.

E necesar să fim creativi și să punem în practică ideile, care sunt manifestate deja în planurile subtile. Dar fără a ne folosi de oameni.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

foto: 123rf.com

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT GRATUIT ÎN GALATI

SUPORT CLIENȚI 24X7

CALITATE GARANTATA 100%

0744626794

X