Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 25 – 31 martie 2023-Floraria exoric

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 25 – 31 martie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Rac – 25 – 31 martie 2023

Între 25 și 26 martie, relații amicale stabile, oneste, amabile ori chiar disponibilitate a unor apropiați de a-l ajuta în varii situați pe câte un nativ.

Activități

plăcute, cele mai multe de relaxare, organizate și petrecute alături de prieteni. Între 26 martie, după ora 2:42′, și 28 martie, la prânz, stare psihică degajată, psihic eliberat, pentru moment, de factorii de stres și de gândurile apăsătoare.

Între 28 martie, după ora 12:22′, și 30 martie, Luna va tranzita casa I a personalității și va spori sensibilitatea Racilor, dar, pe fondul noului tranzit al planetei Marte, care, în ziua de 25 martie, va intra în acest semn, respectiv în casa I a personalității celor despre care vorbim acum, va genera accente acute, nu întotdeauna ușor de suportat. Până pe 20 mai, Marte va spori tendințele nativilor de retragere în sine (trăiri interioare intense, inhibiții din teama de a nu lua decizii greșite).

Racii vor fi mai tăcuți, mult mai prudenți și mai preocupați de propria persoană: sănătate, afirmare, relații socio-profesionale care, cu prilejul acestui tranzit, se vor transforma brusc în numeroase provocări. Din 31 martie, neplăcere financiară (confuzie, încurcătură, eroare în documentele fiscale); posibile informații care îi vor neliniști pe unii cu privire la felul în care (nu) vor mai fi plătiți (ca până acum) pentru o serie de activități suplimentare celor curente, salarizate.

Atenție la tot ceea ce se va întâmpla în jurul datei de 31 martie pe fondul unor evenimente care presupun o schimbare, o ajustare sau alinierea la noi comandamente ideologice și curente de opinii și tendințe de abordare a unor chestiuni profesionale care le vor lăsa impresia că asupra lor se exercită presiuni fie în ideea de a acționa într-un fel contrar convingerilor lor, fie pe direcția acceptării unor puncte de vedere asupra cărora nativii au reticențe sau pe care le resping.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT GRATUIT ÎN GALATI

SUPORT CLIENȚI 24X7

CALITATE GARANTATA 100%

0744626794

X