Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 25 – 31 martie 2023-Floraria exoric

Citește Horoscop săptămânal Gemeni. Previziuni pentru perioada 25 – 31 martie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Gemeni și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Gemeni – 25 – 31 martie 2023

Între 25 și 26 martie, stabilitate organică, bună dispoziție și capacitate de mobilizare a resurselor fizice și psihice în vederea desfășurării unor activități curente, evaluări corecte ale împrejurărilor cotidiene care îi pun în situația luării unor decizii sau a formulării unor opinii clare.

Între

26 martie, după ora 2:42′, și 28 martie, la prânz, Luna va traversa zodia Gemenilor și prin asta se va plasa în tranzit prin casa I a personalității celor despre care vorbim acum, oferindu-le un climat degajat, vesel și plin de mobilitate.

Gemenii vor dori să participe la activități curente care să le permită să-și pună în valoare calitățile personale, vor fi inventivi și plini de farmec. Între 28 martie, după ora 12:22′, și 30 martie, griji materiale, conștientizarea nevoii de a face economii sau de a opera schimbări în modul de viață (prea scump) prin renunțarea la o serie de obiceiuri și plăceri costisitoare.

Acest mecanism de înțelegere va fi provocat de Marte, care, în ziua de 25 martie, va intra în zodia Racului și, până pe 20 mai, va schimba atitudinea nativilor față de banii câștigați prin efort personal, față de noțiunea (sau nevoia) de a face economii, de a distribui, altfel decât până acum, veniturile și plățile ori inițiativele și planurile de viață pentru care ar trebui să facă cheltuieli (investiții). Din 31 martie, prilej de ceartă, de conflict cu persoane necunoscute până în momentul disputei (persoane din trafic, colegi de călătorie în tren, avion, mașină, participanți la o acțiune publică).

Gemenii pot avea inițiative neinspirate, intervenții inoportune și păgubitoare pentru imaginea și credibilitatea lor în contextul unor întruniri, ședințe, dezbateri, mai ales dacă vor fi provocați de persoanele de rea-credință care vor să-i pună într-o lumină proastă în fața colegilor, a asistenței de specialitate sau a publicului larg. Deplasări asociate cu incidente.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT GRATUIT ÎN GALATI

SUPORT CLIENȚI 24X7

CALITATE GARANTATA 100%

0744626794

X