Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2023-Floraria exoric

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 28 ianuarie – 3 februarie 2023

Între 28 și 30 ianuarie dimineața, interesele materiale (bănești, patrimoniale, conjuncturale) vor fi supravegheate de către nativi pe fondul unor presimțiri sau intuiții că „ceva nu merge cum trebuie”, fără să aibă și niște argumente concrete; începând cu 3 februarie însă, pentru două zile, una dintre aceste stări de spirit poate fi confirmată de un eveniment care va privi direct un interes financiar al nativilor sau care va introduce factori de noutate ce vor trebui analizați cu atenție.

Între

30 ianuarie, după ora 10:35′, și seara zilei de 1 februarie, idei în dialog, bună comunicare verbală, informații care vin pe toate căile moderne sau clasice de transfer de date și cunoștințe; schimb de impresii pe o anume temă de lucru cu persoane avizate. Contacte umane personale sau intermediate de mijloacele puse la îndemâna nativilor de tehnologia modernă cu instituțiile din țară sau din străinătate.

Între 28 și 30/31 ianuarie, idei originale care pot fi transpuse cu succes într-o lucrare de artă, într-o creație artistică, indiferent de genul în care se exprimă un creator. Inspirație și intuiție speciale.

Între 1 februarie, după ora 22:12′, și 3 februarie, zona de interes legată de imaginea publică, de autoritate și încredere sau de admirație în mediul socio-profesional îl va preocupa pe fiecare nativ, pe direcția conservării unui statut, și nu neapărat pe ideea unui succes imediat și cu orice preț ori a dorinței de a „face valuri”, de unde și un comportament prudent, rezervat, atent la evoluția fiecărei secvențe de muncă și de viață; disponibilitate redusă pentru conversații și apariții în public ori în cadrul unor activități mediatizate pe care nativul nu le poate controla în deplină siguranță.

Evoluție favorabilă a stării de sănătate pentru reechilibrare psihică; ecou pozitiv al unor tratamente naturiste sau alternative care vizează echilibrul sufletesc.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT GRATUIT ÎN GALATI

SUPORT CLIENȚI 24X7

CALITATE GARANTATA 100%

0744626794

X