Cea mai fericită țară oferă cursuri gratuite de „fericire” pentru zece turiști. Zborul și cazarea, incluse-Floraria exoric

Desemnată timp de cinci ani la rând „cea mai fericită țară”, Finlanda încearcă să-i învețe și pe alții modul de viață care a făcut ca națiunea să câștige acest titlu. Țara nordică a anunțat că lansează un „masterclass de fericire”, pe care îl oferă gratuit unui număr de zece străini, care trebuie însă să se scrie într-un concurs, relatează Good News Network.

Finlanda

este prima țară care organizează propriul masterclass, filiala de turism Visit Finland fiind cea care va acoperi toate cheltuielile cu zborurile și cazarea participanților.

Concret, este vorba despre patru zile, în perioada 12-15 iunie 2023, în care cei zece participanți la „Masterclass-ul fericirii”, selectați din toată lumea, se vor retrage la un resort din regiunea Lakeland, din sudul țării, unde vor lua parte la întâlniri cu specialiști care îi vor îndruma către un mod de viață echilibrat care promovează fericirea în stil finlandez.

Sesiunile vor acoperi patru teme-cheie: „natură și stil de viață”, „sănătate și echilibru”, „design și cotidian”, precum și „hrană și stare de bine”. Astfel, experții îi vor ajuta pe cursanți să își găsească echilibrul interior și să se conecteze cu natura și cu ei înșiși, precizează sursa citată.

Înscrierile sunt deschise până la data de 2 aprilie, iar cei interesați trebuie să completeze un formular și să îndeplinească o provocare pe TikTok sau Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by VisitFinland (@ourfinland)

„Finlandezii sunt adesea întrebați «de ce sunteți atât de fericiți?». Credem că fericirea finlandeză provine din relația strânsă cu natura și din stilul nostru de viață cu picioarele pe pământ”, a declarat Heli Jimenez, director principal de marketing internațional la Business Finland.

Published by

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT GRATUIT ÎN GALATI

SUPORT CLIENȚI 24X7

CALITATE GARANTATA 100%

0744626794

X